Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεχάστε για αρκετό καιρό το Steam Deck με οθόνη OLED

*
Αν έχετε στο μυαλό σας ένα μοντέλο Steam Deck με οθόνη OLED, καλύτερα να το ξεχάσετε, τουλάχιστον για αρκετό καιρό. Ο σχεδιαστής της φορητής κονσόλας, Pierre-Loup Griffais σχολίασε το πόσο εφικτή είναι μια τέτοια κυκλοφορία και σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο PC Gamer, εξήγησε πως δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον.

"Η οθόνη βρίσκεται στον πυρήνα της συσκευής. Το να βάλει κάποιος μια OLED για να αντικαταστήσει την οθόνη LCD του Steam Deck δεν είναι μια απλή αλλαγή, καθώς όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί το ένα γύρω από το άλλο, γι' αυτό και η συσκευή είναι τόσο μικρή", τόνισε ο Griffais.


Ο ίδιος δεν απέκλεισε την πιθανότητα ύπαρξης ενός OLED Steam Deck στο μέλλον. "Εξετάζουμε όλες τις προοπτικές. Δεν νομίζε ότι σταματάμε κάτι. Είναι ο τρόπος που σχεδιάζεις όλο το σύστημα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*